به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اشنویه
اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان اشنویه در سال 1403
با حضور مسئولان و نمایندگان ادارات سطح شهرستان و در راستای رسیدن به اهداف بهداشتی با تاکید بر سلامت همگانی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اشنویه اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در مورخه 30 خرداد ماه با حضورنماینده فرمانداری و ادارات شهرستان اشنویه با محوریت مدیریت و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا با تشکیل ستاد پیشگیری از التور شهرستان ، بررسی چالشهای حوزه بهداشت در ایمنی و سلامت موادغذایی و انجام اقدامات قانونی در راستای جلوگیری از عرضه موادغذایی غیر مجاز و غیر بهداشتی، اجرای برنامه کنترل دخانیات و اجرای برنامه ملی مبارزه با دخانیات، ارائه آموزش های لازم در خصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام و بیماری تب دانگی(پشه آئدس) و اجرای برنامه های خود مراقبتی سازمانی جهت ایجاد محیط های کار سالم و ایمن در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار گردید.
در این جلسه ریاست مرکز بهداشت اشنویه در راستای رسیدن به اهداف بهداشتی با تاکید بر سلامت همگانی خواستارهمکاری همه جانبه ادارات و سازمانها شدند .
ایشان ضمن تشریح اهداف برنامه در خصوص راهکارهای عملی ستاد پیشگیری از بیماری های وبا، بیماریهای منتقله از آب و غذا و بیماریهای زئونوز، لزوم هماهنگی بین بخشی جهت آمادگی لازم و در خصوص نظارت بر اجرای برنامه ها و وظایف ادارات توضیحاتی ارایه دادند .
در ادامه جلسه کارشاس آموزش سلامت درارتباط با اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی و تدوین برنامه عملیاتی جهت ایجاد محیط های کار سالم و ایمن و اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت و همچنین تشکیل شورای ارتقای سلامت در ادارات و صدور ابلاغ برای اعضای آن مطالبی ارایه نمودند.